Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Πορεία 8η 25 NOE 2012

ΓΕΡΑΚΑΣ-ΑΧΛΑΔΟΒΟΥΝΟ-ΠΙΛΗΜΑ- ΓΕΡΑΚΑΣ
(Γέρακας - Τσαλ 1410μ - Πίλημα -Γέρακας) κυκλική διαδρομή


Τόπος συνάντησης : Πάρκινκ Ξανθίππης
Ωρα συνάντησης : 07:30 πμ
Ωρες πορείας : 7
Δύσκολη
Υπεύθυνος :  Γεωργιάδης Βασίλης

 fb:  https://www.facebook.com/Eve8848
Τηλ.:  694 8363078

      Επιβάλλεται η δήλωση συμμετοχής στην πορεία μέχρι το Σάββατο 24/11/2012 και να έχετε συμπληρωμένο το έντυπο "αίτηση υποψηφίου μέλους". 
     Το Εντυπο αυτό μπορείτε να το κατεβάσετε από το παρόν blog και να το φέρετε μαζί σας την Κυριακή το πρωί. Είναι απαραίτητο μόνο για αυτούς που δεν το έχουν συμπληρώσει.
      
Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης

Δελτίο Τύπου
Η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης πραγματοποιεί την πορεία Γέρακας–Αχλαδόβουνο (Τσαλ με υψόμετρο 1.415m)-Πίλημμα-Γέρακας.

Την Κυριακή στις 25 Νοεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί η πορεία από το χωριό του Γέρακα στην κορυφή του Τσαλ με υψόμετρο 1.415m και επιστροφή μέσω του Πιλήμματος στο χωριό του Γέρακα. H πορεία θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου σε μονοπάτι με μεγάλη κλίση και είναι διάρκειας περίπου 7 ωρών. Η προηγούμενη ορειβατική εμπειρία θεωρείται απαραίτητη καθότι η διαδρομή είναι η πιο δύσκολη που υπάρχει στον Νομό μας.Παρακαλούνται όσοι (έμπειροι στην ορειβασία) θέλουν να συμμετάσχουν να παρευρίσκονται το αργότερο μέχρι τις 07.30π.μ. στο παρκινγκ της καφετέριας Ξανθίππη. Απαραίτητη η χρήση ορειβατικών υποδημάτων (μποτάκια) όπως επίσης και σακίδιο πλάτης το οποίο θα περιέχει αδιάβροχο, νερό, μαύρη σοκολάτα ή παστέλι και ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, φουντούκια ανακατεμένα με σταφίδες) ή φρούτα (μήλα, πορτοκάλι κ.λ.π.). Επίσης λόγω του υψομέτρου αλλά και των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην κορυφή καλό θα ήταν να έχετε και ζεστά ρούχα όπως χειμερινό μπουφάν ή φλις, γάντια και σκούφο και οπωσδήποτε χοντρές και ζεστές κάλτσες.
Το πρόγραμμα της Λέσχης μας διανέμεται δωρεάν. Μέλη του Δ.Σ. της λέσχης μας μπορείτε να συναντήσετε στην καφετέρια του ξενοδοχείου «Δημόκριτος» κάθε Τετάρτη από τις 19.00-21.00 να παραλάβετε το πρόγραμμά των αναβάσεων να ενημερωθείτε και να συζητήσετε μαζί μας.
Επίσης για τον ίδιο σκοπό υπάρχει και το email: olxanthis@yahoo.gr, προφίλ στο facebook με την ονομασία «Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης» και το blogspot της λέσχης μας olxanthis.blogspot.gr για οποιοδήποτε νέο θέλετε να μάθετε.                                                                                                                                        Με τιμή το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου