Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΡΕΙΑ 7η 18/ΝΟΕ/2012ΞΑΝΘΗ-ΜΑΚΑΡΙΟ-ΚΑΛΛΙΑΔΙΟ
(Ιερατική σχολή Ξάνθης - Κορυφή Στ.Τσακίρης από Μακάριο ή Μακακλαρ)


Τόπος συνάντησης : Ιερατική Σχολή
Ωρα συνάντησης : 08:30
Ωρες πορείας :  4
Μικρός βαθμός δυσκολίας - προτείνεται για παιδιά
Υπεύθυνος :  Κυριάκος Αγακίδης

 fb:  https://www.facebook.com/KyriakosAgakidis
e-mail: kyriakosag@gmail.com
Τηλ.: 6936620800

      Παρακαλείστε όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στην πορεία να το δηλώσετε μέχρι το Σάββατο 17/11/2012 και να έχετε συμπληρωμένο το έντυπο "αίτηση υποψηφίου μέλους". 
     Το Εντυπο αυτό μπορείτε να το κατεβάσετε από το παρόν blog και να το φέρετε μαζί σας την Κυριακή το πρωί. Είναι απαραίτητο μόνο για αυτούς που δεν το έχουν συμπληρώσει.
      
Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης


Δελτίο Τύπου

Η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης πραγματοποιεί την πορεία Ιερατική – Μακάριο με κατάληξη την ανάβαση στην κορυφή «Καλλιάδιο» (ή αλλιώς Αυγό) με υψόμετρο 665m.


Την Κυριακή στις 18 Νοεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί η πορεία από την Ιερατική στο εγκατελειμένο χωριό Μακάριο με κατάληξη στην κορυφή Καλλιάδιο με υψόμετρο 665m. H πορεία θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου σε μονοπάτι και είναι διάρκειας περίπου 4 ωρών Παρακαλούνται όσοι θέλουν να συμμετάσχουν να παρευρίσκονται το αργότερο μέχρι τις 08.30π.μ. στην Ιερατική Σχολή. Η πορεία θεωρείται μικρού βαθμού δυσκολίας και ενδείκνυται και για παιδιά. Συνιστούμε τη χρήση ορειβατικών υποδημάτων (μποτάκια) όπως επίσης και σακίδιο πλάτης το οποίο θα περιέχει αδιάβροχο, νερό, μαύρη σοκολάτα ή παστέλι και ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, φουντούκια ανακατεμένα με σταφίδες) ή φρούτα (μήλα, πορτοκάλι κ.λ.π.). Επίσης λόγω του υψομέτρου αλλά και της φθινοπωρινής διάθεσης του καιρού καλό θα ήταν να έχετε και ζεστά ρούχα όπως χειμερινό μπουφάν ή φλις και οπωσδήποτε χοντρές και ζεστές κάλτσες.
Το πρόγραμμα της Λέσχης μας διανέμεται δωρεάν. Μέλη του Δ.Σ. της λέσχης μας μπορείτε να συναντήσετε στην καφετέρια του ξενοδοχείου «Δημόκριτος» κάθε Τετάρτη από τις 19.00-21.00 να παραλάβετε το πρόγραμμά των αναβάσεων να ενημερωθείτε και να συζητήσετε μαζί μας.
Επίσης για τον ίδιο σκοπό υπάρχει και το email: olxanthis@yahoo.gr, προφίλ στο facebook με την ονομασία «Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης» και το blogspot της λέσχης μας olxanthis.blogspot.gr για οποιοδήποτε νέο θέλετε να μάθετε.


Με τιμή το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου