Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Πορεία 6η: Δασικό χωριό-Αντάλοφος 04/11/2012


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 6η πορεία της Λέσχης μας την Κυριακή 04 Νοεμβρίου στην κορυφή «Αντάλοφος» με υψόμετρο 1.569μ. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για πεζοπορία, καθώς η θερμοκρασία καθόλη τη διάρκεια ήταν κοντά στους 10 oC  και επικρατούσε άπνοια. Όλοι οι συμμετέχοντες ευχαριστήθηκαν τη διαδρομή, η οποία ήταν μικρού βαθμού δυσκολίας και ενδεικνυόταν για αρχάριους πεζοπόρους.
Τα μέλη της λέσχης αναχώρησαν από την Ξάνθη στις 8.30 και μετά από μία ώρα διαδρομή με τα αυτοκίνητα συναντήθηκαν στο Λειβαδίτη στην ταβέρνα «Καππαδόκας», όπου προσφέρθηκε δωρεάν ζεστό ρόφημα. Στη συνέχεια μετακινηθήκαμε προς το «Δασικό Χωριό», όπου αποχωριστήκαμε τα αυτοκίνητά μας και ξεκίνησε η προγραμματισμένη πορεία μας. Ακολουθήσαμε το δασικό δρόμο για 2,8km και συνέχεια ακολουθήσαμε το δασωμένο μονοπάτι σύμφωνα με τη σήμανση μήκους 500μ. Η συνολική απόσταση που διανύσαμε ήταν 6,6Km και η διάρκεια της καθαρής πορείας ήταν περίπου 2 ώρες.
Μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες από τη 6η πορεία, όπως τις τράβηξαν τα μέλη της λέσχης μας.









Σας περιμένουμε στην επόμενη προγραμματισμένη πορεία μας την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση, στην οποία θα καθορίζονται οι λεπτομέρειες.
Μην ξεχνάτε να δηλώνετε τη συμμετοχή σας στην πορεία, το αργότερο μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου πριν την πορεία.  Είναι το πλέον απαραίτητο για τον καλύτερο προγραμματισμό της πορείας.
Σας περιμένουμε με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου