Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΛΤΗ & ΜΑΥΡΟ ΙΣΙΩΜΑ

          Η σημερινή πορεία μας τελείωσε στις 16:30 περίπου, στο Ψυχολογικό κέντρο της Χρύσας σημείο όπου και ξεκίνησε. Για να πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή.
          Ξεκινήσαμε στις 8:15 από την Χρύσα, περιοχή του Ψυχολογικού Κέντρου αρχικά για την κορφή Μέλτη. Η πορεία αμέσως μας έδειξε τα "δόντια" της, συνεχείς ανηφόρες με μεγάλες κλίσεις. Αλλά νομίζω ότι κανέναν δεν πτόησε το γεγονός αυτό. Η Ελπίδα, η Δήμητρα και ο Τηλέμαχος οι νεαρώτεροι ορειβάτες μας στη σημερινή πορεία,  έδειξαν να το διασκεδάζουν έτσι ένα άγχος έφυγε από τους μεγάλους και περίπου στις 11,00 βρισκόμασταν στον "πρώτο στόχο" την κορυφή Μέλτη ή Μισκίν Τεπέ με υψόμετρο τα 970 μέτρα. Εκεί συναντήσαμε και λίγο κρύο - κάναμε ένα μικρό δεκάλεπτο διάλειμμα και αμέσως ξεκινήσαμε για την κορυφή Μαύρο Ίσιωμα 1100 μ. Σε μία ώρα ήμασταν εκεί. Αφού έγινε το απαραίτητο διάλειμμα και οι αναμνηστικές φώτο περίπου στις 12,30 αναχωρήσαμε για την επιστροφή μας. Επιστροφή που θα γινόταν μέσω του παλιού μονοπατιού Χρύσας Κρωμνικού - Γαλάνης. Μέσα σε δάση οξιάς. Δεν Χάσαμε την ευκαιρία να μαζέψουμε "ΟΥ" τα γνωστά Χριστουγεννιάτικα φυτά με τα αγκαθωτά φύλλα και τον κόκκινο σφαιρικό καρπό. Σε τέσσερις ώρες φθάσαμε στο σημείο εκκίνησης.
           Φωτογραφίες (λίγες για αρχή) στατιστικά και το στίγμα μας, ακολουθούν.

 

Τα συγχαρητήρια μας στα παιδιά τα οποία απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι τοοοοοόσο δυνατά, μα τοοοοοοόσο δυνατά που ακόμα και οι γονείς τους δεν το ξέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου