Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Πορεία 16-ΔΕΚ-2012

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ  *** ΠΡΟΣΟΧΗ ***

Την Κυριακή 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ είναι προγραμματισμένη πορεία προς την κορφή Μέλτη (Μισκιν τεπέ) - Μαύρο Ισιωμα και από εκεί επιστροφή μέσα από Δασωμένο μονοπάτι στο σημείο εκκίνησης. Η κυκλική αυτή διαδρομή θα είναι μεσαίου βαθμού δυσκολίας αλλά ενδέχεται λόγω των καιρικών συνθηκών κρύο και πιθανόν βροχή να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο.
Συνιστούμε την προσοχή σας τόσο στα όσα αφορούν τον απαραίτητο εξοπλισμό όσο και στα εφόδια (τρόφιμα και υγρά) που θα έχετε μαζί σας. Οι ώρες πορείας υπολογίζονται στις επτά (7).
Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι αθροιστικά συγκεντρώνουν τα παρακάτω κριτήρια α) είναι μέλη της λέσχης μας β) όσοι δεν είναι αλλά φέρουν μαζί τους συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την αίτηση υποψηφίου μέλους που θα βρούνε στο παρόν blog στη σελίδα "ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ". και γ) ενημερώσουν τον υπεύθυνο της πορείας μέχρι τις 9:30μμ του Σαββάτου 15/12/12
Θα συγκεντρωθούμε στις οκτώ (8) το πρωί της Κυριακής έξω από το ψυχολογικό κέντρο Ξάνθης. Οδηγίες προσέγγισης στο Ψυχολογικό κέντρο δίνονται παρακάτω


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
Σε περίπτωση έντονης βροχής ή γενικά αντίξοων καιρικών συνθηκών θα ενημερωθείτε σχετικά για την πορεία το Σάββατο μέχρι τις 20:00.  
Υπεύθυνος πορείας : Αγακίδης Κυριάκος τ. 6936620800 m. 6931090000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου