Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

http://www.pegasus-xanthi.gr/

       Την Κυριακή  12 Μαίου  Το Παιδικό - Αστικό ποδηλατικό τμήμα του ΠΗΓΑΣΟΥ συμμετέχει στο "φεστιβάλ βουνού και ποδήλατου -  RNOBF
(πληροφορίες στο www.rnobf.gr) στην Σταυρούπολη.  
        Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη εμπειρία για μικρούς και γονείς ποδηλάτες.
 
το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  
  • Όποιος θέλει ξεκινά ΔΩΡΕΑΝ το πρωί  12/05  ωρα  9.15-9.30  απο την πλατεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ  (μπροστά απο το Εργατικό κέντρο) με λεοφωρείο των διοργανωτών. Τα ποδήλατα μεταφέρονται επισης ΔΩΡΕΑΝ με φορτηγό των διοργανωτών απο το ίδιο σημείο.
  • Απο την πλατεία της Σταυρούπολης θα παρακολουθήσουμε τους ενήλικες - αθλητές ποδηλάτες να ξεκινούν για τον αγώνα mountain bike (ΜΤΒ) των 30 χλμ γύρω στα βουνά της περιοχής στις 11.00 η ώρα.
  • Αμέσως μετά την εκκίνηση ΜΤΒ μαζεύονται οι μικροί ποδηλάτες + γονείς στην πλατεία Σταυρούπολης και ξεκινούν την ποδηλατο-πορεία (6 χλμ) πηγαίνοντας προς την γέφυρα π. Νέστου (χώρος- καφέ  υπάιθριας ιππασίας και δραστηριοτήτων). Όποιοι γονείς ή συνοδοί θέλουν παραμένουν για καφέ στο χώρο διπλα στο ποτάμι, περιμένοντας την επιστροφή των υπολοίπων.
  • Η ποδηλατο-βόλτα πηγαίνει μέχρι το διπλανό χωριό Δαφνώνας, σε χωματόδρομο δίπλα στον π. Νέστο. Χωρίς κανένα αυτοκίνητο ή εμπόδιο, επίπεδη ισιάδα, ασφαλής και με την επίβλεψη ενηλίκων απο τον ΠΗΓΑΣΟ. Η διαδρομή είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΗ.
  • Στο τέρμα της ποδηλατοβόλτας, οποιος θέλει επιστρέφει στην Σταυρούπολη (χώρος κάτω απο γεφυρα π. Νέστου) με βαρκάδα -κατάβαση του ποταμού με κανό  -ΔΩΡΕΑΝ - προσφορά της εταιρίας  RIVER LAND. Όποιος δεν επιθυμεί επιστροφή με κανό, γυρίζει πίσω και πάλι με ποδηλατοπορεία, με συνοδεία. Αυτοί που θα επιλέξουν επιστροφή με κανό, θα μεταφερθούν τα ποδήλατά τους με φορτηγό και θα τους περιμένουν στο χώρο τερματισμού.
  • Στον τερματισμό της Παιδικής ποδηλατο-πορείας θα υπάρχει :   Εκδήλωση για τα παιδιά και τους γονείς τους. Δωρεάν παιχνίδια απο την RIVER LAND (τοξοβολία, αναρρίχηση, καταρρίχηση, bike "Γουρούνα" ATV) και πολλά άλλα.
  • Απο τον ίδιο χώρο θα παρακολουθήσουμε το "πέρασμα" των αθλητών - ποδηλατιστών του ΜΤΒ στο δρόμο για τον τερματισμό.
  • Όλοι μαζί θα δούμε τον τερματισμό των αγώνων και τις απονομές.

  • Οι θέσεις για τα κανό είναι περιορισμένες και για αυτό τηλεφωνήστε για κράτηση στο 2541062488

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου