Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

...στον Φινέα

Την Κυριακή στις 17 Φεβρουαρίου 2013 η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης μας πραγματοποιεί ανάβαση στην κορυφή Φινέας (701m).
Πρόκειται για την κορυφή που βρίσκεται δεξιά ΒΑ της κορυφής Καλλιάδιο (ή αλλιώς Σταύρος Τσακίρης). Απαραίτητη η χρήση ορειβατικών υποδημάτων (μποτάκια) όπως επίσης και σακίδιο πλάτης το οποίο θα περιέχει αδιάβροχο, νερό, μαύρη σοκολάτα ή παστέλι και ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, φουντούκια ανακατεμένα με σταφίδες) ή φρούτα (μήλα, πορτοκάλι κ.λ.π.).
Λόγω των καιρικών συνθηκών, με χαμηλές θερμοκρασίες και πιθανώς αέρα επιβάλλεται ο κόσμος που θα μας ακολουθήσει να έχει χειμερινό εξοπλισμό μαζί του ο οποίος αποτελείται από  χοντρό μπουφάν, γάντια και σκούφο.
Η πορεία χαρακτηρίζεται εύκολη και μπορούν να παρευρεθούν και παιδιά. Παρακαλούνται όσοι θέλουν να συμμετάσχουν να παρευρίσκονται το αργότερο μέχρι τις 08.45 π.μ. στην Ιερατική Σχολή Ξάνθης.
         Θα συμβουλεύαμε να παρακολουθείτε μέχρι και την τελευταία στιγμή το blogspot της Λέσχης μας (olxanthis.blogspot.gr) καθώς και το προφίλ της στο Facebook (Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης) καθότι σε περίπτωση κακοκαιρίας θα ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση ή όχι της Κυριακάτικης δραστηριότητας μας.
        Το πρόγραμμα της Λέσχης μας μπορείτε να το δείτε στο olxanthis.blogspot.gr καθώς και στο προφίλ στο facebook. Μέλη του Δ.Σ. της λέσχης μας μπορείτε να συναντήσετε στον κάτω ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (Καπνεργατών 9) κάθε Πέμπτη από τις 19.00-21.00 να ενημερωθείτε και  να συζητήσετε μαζί μας. Επίσης για τον ίδιο σκοπό υπάρχει και το email: olxanthis@yahoo.gr.

                                                                                                               Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου