Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 
ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ.

Η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης πραγματοποιεί την πορεία «Γαλάνη – Στάση Κρωμνικού στα Στενά του Νέστου».

Το Δ.Σ. της Ορειβατικής Λέσχης Ξάνθης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, όλον τον κόσμο που παραβρέθηκε στις μέχρι τώρα δραστηριότητες κυρίως όμως για την ανέλπιστη αποδοχή της από τον κόσμο της πόλης μας. Να αναφέρουμε ότι στις 07-10-2012 ημέρα Κυριακή 46 άτομα πραγματοποιήσαμε την πρώτη επίσημη ανάβαση σε κορυφή του νομού μας (κορυφή Καλλιάδιο ή Σταύρος Τσακίρης) με απόλυτη επιτυχία. Υπήρχε κόσμος όλων των ηλικιών και ο καθένας για τους δικούς του λόγους απόλαυσε, ελπίζουμε, την διαδρομή. Επίσης να ευχαριστήσουμε και τους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υγειονομική κάλυψη που μας παρείχαν.
Η επόμενη δραστηριότητά μας θα πραγματοποιηθεί στα Στενά του Νέστου και πιο συγκεκριμένα θα γίνει η διαδρομή Γαλάνη – Στάση Κρωμνικού. Η δραστηριότητα ήταν να γίνει στις 21 Οκτωβρίου 2012 αλλά θα πραγματοποιηθεί τελικά μια βδομάδα νωρίτερα δηλαδή στις 14-10-2012. Παρακαλούνται όσοι θέλουν να συμμετάσχουν να παρευρίσκονται το αργότερο μέχρι τις 08.30π.μ. στο παρκινγκ της Γαλάνης αμέσως μετά τους Τοξότες. Η πορεία θεωρείται μέτριας δυσκολίας και ενδείκνυται και για παιδιά. Συνιστούμε τη χρήση ορειβατικών υποδημάτων (μποτάκια) όπως επίσης και σακίδιο πλάτης το οποίο θα περιέχει αδιάβροχο, νερό, μαύρη σοκολάτα ή παστέλι και ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, φουντούκια ανακατεμένα με σταφίδες) ή φρούτα (μπανάνες, ροδάκινα κ.λ.π.)
Το πρόγραμμα της Λέσχης μας διανέμεται δωρεάν. Μέλη του Δ.Σ. της λέσχης μας μπορείτε να συναντήσετε στην καφετέρια του ξενοδοχείου «Δημόκριτος» κάθε Τετάρτη από τις 19.00-21.00 να παραλάβετε το πρόγραμμά των αναβάσεων να ενημερωθείτε και να συζητήσετε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου